Erootisia tarinoita dominoiva nainen

minä en tiennyt. Anna saa nielaistua ovi-miehen klimpit ja muistuttaa suuhun sitte! Hetken häntä suuhun pantuani vetäidyin, sillä halusin pästä vaimoni pilluun. Learn more, including about available controls: Cookie Policy.

Eroottisia: Erootisia tarinoita dominoiva nainen

Erootisia tarinoita dominoiva nainen Ella kaikkea muuta kuin piti miehestä. Uskaltauduin kurkistamaan vähän enemmän. Oma kiihotustilani oli luonnollisesti noussut hetki hetkeltä vaimoa nuollessani. Aloin valmistelemaan vaimoani peppuseksiin nuolemalla hänen peppuvakoaan. Vaimoni hieroi koko ajan klitoristaan. Vaimo on nuori reilu parikymppinen, XL-kokoinen tummahiuksinen paketti, joka on erittäin kaunis ja vetävän näköinen.
Pissa kakka leikit nainen etsii miestä 830
Erootisia tarinoita dominoiva nainen Nuolin koko märkä pilllua pitkin vedoin keskittyen kuitenkin enemmän ja enemmän klitorikseen. Peppuun ei ollut asiaa, eikä hän halunnut kondomin käytöstä luopua (vaikka monta kertaa kysyinkin mutta olin silti tyytyväinen omaan tilanteeseen. Erityisesti rakastan vaimoni muodokasta pyllyä, jossa on lihaksen muotoa nuoruuden urheiluharrastuksista ja juuri sopivasti raskauden myötä tullutta aikuisen naisen pehmeyttä. Vaimoni alkoi olemaan suorastaan jo valuvan märkä. Ihmettelinkin heti vaimolle äneen että keitäs nuo ovat, että eikö teidän pitänyt kaksin lähteä, vai mitä tämä tarkoittaa? Miehet mumisee hyväksyvästi ja jokainen ottaa kondomit käteen lattian laatikosta.

Kommentit (1)

  1. erootisia tarinoita dominoiva nainen sanoo:

    Tapasin ikäiseni miehen jossakin. Olen itse 50:n pitkä. Ensimmäisen kerran harrastimme seksiä.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *