Seksi keinu seksiasennot kuvat

seksi keinu seksiasennot kuvat

johtaa session etenemistä. Se on kuitenkin yhtä aikaa kaunis, hellä ja rohkea asento. Ballerina-asento vaatii joustavuutta ja hyvä lihastasapainoa. Mies makaa selällän muutama tyyny yläselän ja niskan alla. Asennon paras puoli on se, että naisen kädet ovat vapaat. Orgasmin saaminen ennen yhdyntä rentouttaa emättimen lihaksia. Ballerina-asennossa penis työntyy kokonaan emättimeen, mutta mies ei voi liikkua rajusti.

Näin nainen: Seksi keinu seksiasennot kuvat

Vaikka nainen makaa, hän voi kontrolloida asentoa mieltymystensä mukaan. Kiipeä pälle, laita kätesi hänen sivuilleen ja tee mitä lystät. Lisäksi pöydällä rakastelu tekee tunnelmasta intohimoisen. Asento muuttuu upean intiimiksi, kun mies laskeutuu makaamaan naisen pälle. Tällöin miehen on helppo hieroa naisen klitorista. Näissä asennoissa mies päsee työntymän nautinnollisen syvälle, mutta nainen voi märätä tahdin omien tuntemustensa mukaan. Jockey-asennossa nainen makaa vatsallaan sängyllä tai lattialla. Herraseuralainen voi puolestaan nauttia naisen vartalosta työntyessän sisän ylävartalon ollessa pystyasennossa. Puoliseisovassa asennossa nainen voi käyttä kunnolla jalkavoimiaan.

Videos

Radical tv osa 4 seksi pillu porno suomi. seksi keinu seksiasennot kuvat seksi keinu seksiasennot kuvat Nainen ratsastaa pällä selin. Mies saa seisoviltaan työntöihin enemmän voimaa, jolloin seksistä voi parhaimmillaan muodostua aivot seinälle räjäyttävä sessio. Uusiutuuko huuliherpes tämän tästä? Penis ei kuitenkaan osu kohdunsuuhun asti. Syvä yhdyntä voi sattua tällöin, vaikka nainen nauttisi siitä muulloin. Perhosasennossa nainen makaa selällän pöydällä tai muulla korkealla tasolla. Lähde: Cosmopolitan, lue lisä: Top 4 parhaat seksiasennot, etsitkö seuraa netistä? Koira-asento on ykkönen, lusikka hankala Tältä eri seksiasennot tuntuvat miehistä. Katsekontaktin puuttuessa mies voi hyväillä naisen rytmikästi keinuvia pakaroita. seksi keinu seksiasennot kuvat

Kommentit (1)

  1. seksi keinu seksiasennot kuvat sanoo:

    4.11.2016 Teksti: Janica Brander. Asentohoroskoppi Lue, mikä seksiasento. Näistä löydät sopivan seksiasennon.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *